Väntans tider!
I rätt ordning för leverans av ulliga, gulliga ungar ligger mina pälslingar. De ska komma nu i april (om jag tror rätt). Jag har ju aldrig haft en egen hankatt förut så man har kanske inte sett allt man borde se 😀. Sedan i julas har de inte fått rått kött för jag hoppas det ska minimera antal ungar i varje kul, hade inte varit så kul att de fick 6-8 ungar per kull!
P-piller slutade jag med den 28 januari och Cindee är så förväntansfull (jag med!)
Jag misstänker att det blir mycket jobb nu i 3 månader framåt, men då kan honorna hjälpa varandra om det behövs. Förra året så fick vi ju en så liten unge att den hade varit svårt att få den att överleva utan Kiwis hjälp, + lite nappning också 😊 Läs inlägget från i somras..
Kiwi är så otroligt duktig mamma men efter denna kull tror jag att hon får bli stereliserad. Hon blir 9 år. 
Chanel är inte lika omtänksam, hon går gärna ut i flera timmar fast ungarna är helt nyfödda. Det skulle aldrig Kiwi göra...
Kiwi brukar istället hoppa ner i Chanels låda och mata hennes ungar. Kiwis omsorg för ALLA ungar är omättlig! Kiwi och Chanel har ju alltid fått sina ungar samtidigt..
Sheba tror jag också är dräktig, jag tycker att hon är lite rund om magen. Chilli är jag osäker på men jag har sett att Tjabo besteg henne så vi får se om det här blivit något. 
De säger att viktökningen de sista 26 dagarna ger en vägledning hur många ungar det är. 1 unge/250 gram. Om honan går upp 1 kg ska det alltså vara 4 ungar i magen 😊 jag ska se om det stämmer!
7 stycken står på kö till Kiwi och Chanels ungar så vi hoppas på att det blir 7 stycken!
1 står på kö till ragdoll/birma-unge än så länge. Å andra sidan är det inte så många som vet att de ska ha ungar. Det löser sig nog tror jag 😀
Bilderna uppifrån är Chanel, Kiwi, Sheba,  Chilli och sist Tjabo som är helt utslagen..
🤣😀😀😀😊😉