Löddeköpinge 2000
Nu har jag och barnen flyttat till ett eget hus men Cindee, Eddie och Geenas pappa bor bara 3 km härifrån.
Den här sommaren bytte jag, min mamma Björt och de 3 minsta barnen hus med en familj som bodde i ett stort hus i Löddeköpinge, Skåne. Ett stort äventyr var att bilen hade en punktering när vi skulle köra av båten. Huset var  jättefint och det fanns massor att leka med på tomten och inomhus.
En av dagarna skulle vi göra en dags-utflykt till lego-land i Danmark. Jag hade sett fel på kartan och trodde att det var 12 mil att köra efter vi kommit över med färjan från Helsingborg men det var nästan 35 mil!! Vi var framme 14.30 och hade 4 timmar på oss att gå igenom allt. Sista båten över till Helsingborg Gick kl 23 så den fick vi inte missa....Jissus vad stressigt! Vilken tur att mina barn var så vana att roa sig själva i bilen och att gilla läget. Mommo hjälpte så klart till med billekar. Barnen var då 6, 8, 10 år.
Legoland var så intressant att vi bestämde att återkomma något annat år när vi skulle ha mer med tid..
Allt fanns uppbyggt i lego, t.o.m. ett tåg som körde runt på turister..
Skånes djurpark i Höör hann vi också med och till min lycka fanns det också ett hobbyvaruhus i Höör. De andra dagarna var det mest lek vid vårat lånade hus. Barnen ville inte åka någonstans! Bra betyg! 6 dagar var vi iväg denna gång.